Ellen van der Hulst

Wie ben ik en waarom ben ik
dit bedrijf gestart?

“Als opruimcoach kan ik mijn levens- en werkervaring inzetten.”

De uitdagingen in mijn leven

Eén van de grootste uitdagingen in mijn leven was mijn deelname aan de Alpe d’HuZes in 2018. Het actief benaderen van sponsors viel volledig buiten mijn comfortzone, maar ik ben er trots op dat ik het toch gedaan heb. Door de donaties van mijn sponsors heb ik het KWF met een heel mooi bedrag kunnen steunen in hun strijd tegen kanker.

Een andere grote uitdaging was het starten van mijn eigen bedrijf. Nadat ik mijn diploma tot Professional Organizer had behaald, ben ik gestart als “Opruimcoach in de Bollenstreek”. Dit betekent overigens niet dat ik me tot de Bollenstreek wil beperken. Ook buiten de Bollenstreek wil ik mensen graag helpen met mijn kennis en ervaring.

Mijn ervaring

Als opruimcoach kan ik mijn levens- en werkervaring inzetten. Ik heb een druk gezin gehad met 3 opgroeiende kinderen (die inmiddels allemaal een eigen gezin hebben) en een man met een eigen bedrijf, een bloemkwekerij. Daarnaast heb ik ervaring als secretaresse en heb ik 20 jaar bij een groot internationaal bedrijf als administratief medewerkster op de afdeling nieuwe klanten gewerkt.

Ik ga graag voor jou aan de slag

Het lijkt me fantastisch om jou te helpen met het opruimen van spullen, het ordenen van mail en papieren, het op orde brengen van de administratie of het plannen van tijdsbesteding. Dit vind ik zelf namelijk allemaal heel leuk om te doen!

Ik gun het jou ook dat je weer overzicht hebt en daardoor rust en ruimte in huis en hoofd krijgt.

Vind jij het spannend om hulp in te roepen?

Zelf vond ik het heel spannend om een eigen bedrijf te starten. Misschien is het voor jou nu net zo spannend om mijn hulp in te roepen, waar ik alle begrip voor heb.

Neem vrijblijvend contact met me op, ik help je graag.

Ben jij klaar om te beginnen met opruimen?
Laten we samen aan de slag gaan. Je kunt me
bellen, mailen of een appje sturen.